Misselijkmakende terreur

PVV razend over misselijkmakende allochtonenterreur

 De PVV is razend en geschokt door de opgedoken beelden uit een Haagse tram waarin te zien is hoe een groep uitschot met beestachtig gedrag een meneer met mogelijk een beperking afranselt.

Terwijl onze politiecapaciteit wordt opgeslokt door de geitenwollensokkenbrigade op de A12 lijden onze inwoners en fatsoenlijke bezoekers van de stad onder meedogenloze stadsterreur.

De Haagse PVV stelt schriftelijke vragen aan de burgemeester van Den Haag:

  • Bent u bekend met de beelden uit de video genoemd in de bron?
  • Waar en wanneer vond dit huiveringwekkende incident plaats?
  • Heeft het slachtoffer zich gemeld bij de HTM of de politie? Is er aangifte gedaan? Zo ja; krijgt het slachtoffer alle mogelijke nazorg en ondersteuning? Zo neen, bent u bereid alles in het werk te stellen om het slachtoffer op te zoeken om hem alsnog hulp aan te bieden?
  • Zijn de daders bekenden van de politie? Zo ja, wanneer vinden arrestaties plaats? Zo neen, bent u bereid foto’s met het signalement van de daders op billboards in de stad te verspreiden en alle mogelijke opsporingskanalen in te zetten om dit tuig zo snel mogelijk uit onze straten te verwijderen?
  • Wat gaat u nou eindelijk eens doen aan de aanpak van die afschuwelijke stadsterreur?
  • Kunt u deze vragen binnen 24 uur beantwoorden?

(*) https://x.com/geertwilderspvv/status/1701113110772228264?s=46&t=Xw4F3pMT1b3qHROuAgyqww

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij sturen geregeld nieuwsbrieven om onze achterban op de hoogte te houden van nieuws & ontwikkelingen. Wilt u ook op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief door op onderstaande link te klikken.

Volg ons op...