Kruis lijsttrekker PVV

Het roer moet radicaal om in deze stad.

 Sebastián Kruis zal de komende gemeenteraadsverkiezingen lijsttrekker zijn van de PVV. Dat maakte de fractieleider bekend tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen in de Haagse gemeenteraad. Kruis zei dat hij trots en vereerd is om de partij te mogen aanvoeren en hij hoopt zijn PVV richting een verkiezingsoverwinning te leiden. Dat is volgens Kruis hard nodig, “want het roer moet radicaal om in deze stad. We moeten financieel orde op zaken stellen, criminaliteit keihard aanpakken en eindelijk eens iets gaan doen aan het falende integratiebeleid. ”

Na een turbulente periode zit de PVV weer in de lift. Onder Kruis zijn leiding heeft de partij zich herpakt en onderscheidt zich vaak in de Haagse raad, voornamelijk op thema’s zoals het tegengaan van de bevolkingsgroei, zero tolerance beleid en het aanpakken van wat de partij “pamperbeleid” noemt. Dat geluid lijkt ook zijn weerklank te vinden in de stad. In de meest recente peiling van Omroep West staat de PVV op zeven zetels, meer dan een verdriedubbeling van het huidige aantal van twee zetels.

Klik hier en bekijk het artikel op Den Haag FM.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij sturen geregeld nieuwsbrieven om onze achterban op de hoogte te houden van nieuws & ontwikkelingen. Wilt u ook op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief door op onderstaande link te klikken.

Volg ons op...