Machiel de Graaf

Scheveninger Machiel de Graaf (52) heeft een groot hart voor alles wat met Scheveningen te maken heeft. Alles in zijn leven is verbonden met de Noordzee. Moeders familie woont al meer dan 300 jaar op Scheveningen en ook de De Graafjes zijn er al lang aan wal. Waar Machiels vader en voorvaderen allemaal visserman waren, is Machiel al sinds jaar en dag een fanatiek zeezwemmer, in zomer en winter. Het strand, met zijn gezonde lucht en vele sporters, is zijn tweede (t)huis. De traditie op zee wordt voortgezet door zijn drie dochters, die gek zijn op het strand en surfen.

Met zijn grote netwerk en zijn liefde voor Scheveningen is Machiel de ideale Scheveningse kandidaat voor de gemeenteraad. Zijn droom? Dat er ooit een echte burgemeester van Scheveningen zal zijn, dat Scheveningen een gemeente wordt en dat Scheveningen weer van de Scheveningers wordt, of ze nou vissen, zwemmen of surfen!

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij sturen geregeld nieuwsbrieven om onze achterban op de hoogte te houden van nieuws & ontwikkelingen. Wilt u ook op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief door op onderstaande link te klikken.

Volg ons op...