Programma Haagse PVV 2022

Waarde stadsgenoten,

Met gepaste eer heb ik het voorrecht u namens de Haagse PVV ons verkiezingsprogramma voor te leggen. Een programma met onze visie voor onze mooie stad aan zee. Het ijspaleis is al jaren een bastion van zelfzucht en eigenbelang, waar alleen naar u wordt gekeken als er eens in de vier jaar gestemd moet worden. Dan willen andere partijen u het gevoel geven dat ze zich bekommeren om u. Maar laat u niets wijs maken, op verkiezingstijd na luiden massa-immigratie, het cancelen van onze cultuur en duurzaamheidsgebral de klok.
De andere politieke partijen adresseren niet de problemen en zorgen waar u zich druk om maakt. Het zijn partijen die praten met meel in de mond en vaak worden gegijzeld door belangen van donateurs of door politieke correctheid. De Haagse PVV niet. Wij ontvangen geen partijsubsidie. Om
principiƫle redenen. Waarom zou u moeten betalen via belastingen voor onze pennen en flyers? We ontvangen ook geen donaties. Daarmee zijn wij onafhankelijk en soeverein. En dat is de kracht van de PVV. Het onversneden en unieke PVV-geluid. Hard als het moet, zacht als het kan.

Met veel plezier en overtuiging heb ik de afgelopen jaren de Haagse PVV mogen representeren in de gemeenteraad en alle seinen staan op groen. Samen met ons team van medewerkers en dappere kandidaten hopen wij ons de komende jaren weer in te mogen zetten voor onze vrijheid, onze veiligheid en onze cultuur en tradities. Zowel op de kandidatenlijst als daarbuiten hebben we wethouderkandidaten die een nieuw Haags college bestuurlijk elan en daadkracht kunnen geven.

De PVV staat er geweldig voor. Heel veel Hagenaars en Hagenezen geven opnieuw het vertrouwen aan ons om te knokken voor het Haagse belang zoals we dat de afgelopen jaren hebben gedaan.
Niet alleen door het benoemen van problemen maar door ook onderdeel te zijn van de oplossing. Daarom willen wij na de verkiezingen verantwoordelijkheid nemen. Het liefste in het college, maar gedogen kan wat ons betreft ook.

Uw stem bepaalt de toekomst van Den Haag. Voor u ligt ons programma voor een mooie toekomst.
Ik hoop dat we op uw stem mogen rekenen!

Hou u Haags,
Sebastian Kruis
Lijsttrekker Haagse PVV

Klik op de afbeelding voor ons complete programma

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij sturen geregeld nieuwsbrieven om onze achterban op de hoogte te houden van nieuws & ontwikkelingen. Wilt u ook op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief door op onderstaande link te klikken.

Volg ons op...